sVbeardcare

Special blend to cure an itchy beard!

sVbeardcare

Special blend to cure an itchy beard!

Shopping MORE Save MORE

Декември е месец на подароци, месец во кој сите сакаме да подариме некому нешто. Нешто кое знаеме дека ќе извлече насмевка на личноста нам драга.

We do not grow old...we grow BEARDS!

GROW IT WITH PRIDE

  • Заштитувањето на влакното на брадата е задолжително во летните денови. Не заборавајте да го понесете со вас и нашето масло за брада.

  • Совршен начин за започнување на денот и освежување на влакното на брадата и кожата. Влакното ќе расте побрзо и поздраво со редовно користење на маслата и балсамите.
    А потребни се само неколку капки.

Ве молиме грижете се и чувајте ја околината, рециклирајте го ова стаклено шише или пак реупотребете го и чувајте во него зачини, зрна, билки...

Доколку пак не ви треба, откако ќе го потрошите маслото, слободно исконтактирајте не и ние ќе се погрижиме соодветно за истото.

Made in a LITTLE LAB with a LOT of LOVE!

Нашите производи се направени од 100% органски и веган состојки кои ќе го поттикнат вашето влакно на брада и коса да расте пред се здраво, ќе спречат кршливост на влакното, чешање, првутење и иритација на кожата. 

Редовното користење на нашите производи поттикнува побрз раст на влакното на брадата.

Производите не содржат хемиски додатоци и парабен.

Нашите производи не се тестирани на животни.

Сите производи се рачно направени и полнети во Македонија.


Достава

sVbeardcare производите се доставуваат со транспортни компании на територија на цела Македонија.

Доставата чини 150,оо денари.

За нарачани производи над 2000,оо денари доставата е бесплатна.